Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
Soft Yuuki Cup maat 2 5 3
Soft Yuuki Cup maat 2
Reviews | Review toevoegen

De Yuuki Cup is een menstruatiecup in 2 maten en 2 hardheden. Voor iedere vrouw een passende cup!

Standaard levertijd

1-3 werkdagen

€ 19,90
Prijs per 

Voorraad :

Aantal: 
Bestellen

De Yuuki Cup wordt geleverd in een plastic opbergbekertje, waardoor de cup niet platgedrukt kan worden. Er zit een luchtgaatje in de deksel, zodat de cup wel de nodige ventilatie kan krijgen. Het bekertje kan ook gebruikt worden om de menstruatiecup mee te steriliseren in de magnetron.

De Yuuki Cup past niet door de brievenbus.

Maat aanbeveling van fabrikant:
- Maat 1 is voor vrouwen jonger dan 28 jaar, die nog niet vaginaal bevallen zijn.
- Maat 2 is voor vrouwen ouder dan 28 jaar en voor vrouwen die al wel vaginaal bevallen zijn.

Voor de keuze van de juiste maat en cup, zie onze keuzepagina
 

De Yuuki Cup heeft gripringen aan de onderkant en op het steeltje, voor goede grip bij het verwijderen. De cup heeft ook maatstreepjes met milliliters erbij, zodat je bij kunt houden hoeveel bloed je verliest. Op de bovenste rand staat het merk en de maat in de cup gestanst.
De Yuuki Cup is verkrijgbaar in twee soorten: de Classic en de Soft Cup. De Classic Cup is een stevige, vrij stugge cup. Je voelt hem daardoor wat meer zitten en hij kan daardoor wat lastiger te vouwen zijn, maar hij popt wel altijd goed open, waardoor hij zeer geschikt is voor vrouwen met sterke bekkenbodemspieren. De Soft Cup heeft hetzelfde design als de Classic Cup. Hij is alleen een stuk zachter. Dat zal voor meer vrouwen comfortabeler dragen, ook wanneer de bekkenbodemspieren wat minder sterk zijn.

 

De voordelen van de Yuuki Cup:

  • Economisch voordelig: binnen 8-12 maanden heb je de cup terugverdiend in vergelijking met de uitgaven aan tampons of maandverband.
  • Totaal comfort tijdens het dragen.
  • De Yuuki Cup is gemaakt van medisch siliconen van de hoogste kwaliteit en bevat geen kleurstoffen en phtalaten.
  • Lang leven.
  • Milieuvriendelijk: een vrouw gebruikt tijdens haar leven duizenden tampons en maandverband. Dat is ongeveer 600 kg aan niet-recyclebaar afval.
  • Europees product van een specialist in het maken van medische producten.
  • Technische oplossingen die je alleen bij Yuuki vindt: alleen de Yuuki Cup heeft een ring in de cup die ervoor zorgt dat bij het verwijderen de inhoud niet gemorst wordt. Verder is de verpakking heel origineel, het is een bekertje met deksel, die ervoor zorgt dat de cup niet vervormt tijdens het vervoeren of opbergen. Bovendien dient het bekertje ook als sterilisatiemiddel in de magnetron.
 

Het kan gebeuren dat de cup verkleurt met de tijd en dat hij niet meer helemaal doorzichtig is. Dit proces is compleet natuurlijk en is enkel een visuele verandering. De kwaliteit van de cup verandert er niet door.

 

Gebruiksaanwijzing sterilisatiebeker:
gebruiksaanwijzing sterilisatiebeker

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Mariska -

Superproduct, ik vind het super jammer dat ik dit niet 25 jaar eerder wist.
Vreemd dat er in Nederland bijna geen bekendheid aan word gegeven.
Terwijl het in het buitenland al veel langer bestaat. Ik kan niet meer zonder.
Ik raad het alle vrouwen in mijn omgeving aan. Deze cup is ook nog eens redelijk
voordelig en wordt geleverd met bewaar/steriliseer potje. Zeer tevreden.

Karin Talen -

Ik ben zeer tevreden over dit product , maar het lijkt mij handiger om er 1 bij te hebben, voor als je op pad gaat, want als die 8 uren om zijn dan moet je ook kunnen verschonen, dan is het handig nog 1 bij je te hebben. Ik ben tot ontdekking gekomen dat je best veel bloed kunt verliezen zonder dat je hier iets van merkt.
En ik moest op mijn hevige dagen toch gauw om de 2 a 3 uur tampons verschonen, nu houd ik dit cupje er wel 6 uren in en dan nog valt het bloedverlies erg mee.
Ben dan ook zeer tevreden hier over

jolanda -

Helemaal blij met de yuuki cup. Ik was al een tijdje klaar met tampons, maanverbanden en alle bijkomende irritaties en luchtjes.. Daarom bestelde ik een cup. Eerst maar eens proberen, dacht ik bij mezelf.
Ik had me erop voorbereid, dat het inbrengen en uit halen even wennen zou zijn, wat ook best wel het geval bleek te zijn.
Maar, ik gebruik de yuuki nu een aantal maanden en ik heb de slag te pakken, om het zo maar te zeggen. De eerste twee dagen gebruik ik de cup samen met katoenen, wasbaar maandverband, omdat ik 's nachts nog wel eens doorlek. Maar dat is geen probleem wat mij betreft. Ik merk dat de menstruatie met het gebruik van de cup een stuk draaglijker is geworden. Het zal nooit een feestje zijn, zoals de tampon en maandverbandreclames je doen geloven, maar toch vind ik dat ik met de cup me veel prettiger en vrijer voel dan met tampons.

Geen reviews gevonden.

Meer reviews
 
 
 
 
 
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.