Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
Classic Yuuki Cup
Reviews | Review toevoegen

De Yuuki Cup is een menstruatiecup in 2 maten en 2 hardheden. Voor iedere vrouw een passende cup!

€ 19,90
Prijs per 
Velden met een * zijn verplichte velden
Aantal: 
Bestellen

Neem de Classic Yuuki Cup alleen als je heel sterke bekkenbodemspieren hebt of heel veel aan sport doet, vooral bij een sport als paardrijden of yoga.

De Yuuki Cup wordt geleverd met een plastic sterilisatiebekertje, waardoor de cup niet platgedrukt kan worden. Er zit een luchtgaatje in de deksel, zodat de cup wel de nodige ventilatie kan krijgen. Het bekertje kan gebruikt worden om de menstruatiecup mee te steriliseren in de magnetron.

Maat aanbeveling van fabrikant:

- Maat 1 is voor vrouwen jonger dan 28 jaar, die niet vaginaal bevallen zijn.
- Maat 2 is voor vrouwen ouder dan 28 jaar en/of voor vrouwen die wel vaginaal bevallen zijn. 

Voor de keuze van de juiste maat en cup, zie onze keuzepagina

De Yuuki Cup heeft gripringen aan de onderkant en op het steeltje, voor goede grip bij het verwijderen. De cup heeft ook maatstreepjes met milliliters erbij, zodat je bij kunt houden hoeveel bloed je verliest. Op de bovenste rand staat het merk en de maat in de cup gestanst.
De Yuuki Cup is verkrijgbaar in twee soorten: de Classic en de Soft Cup. De Classic Cup is een stevige, vrij stugge cup. Je voelt hem daardoor wat meer zitten en hij kan daardoor wat lastiger te vouwen zijn, maar hij popt wel altijd goed open, waardoor hij zeer geschikt is voor vrouwen met sterke bekkenbodemspieren. De Soft Cup heeft hetzelfde design als de Classic Cup. Hij is alleen een stuk zachter. Dat zal voor meer vrouwen comfortabeler dragen, ook wanneer de bekkenbodemspieren wat minder sterk zijn.

 

De voordelen van de Yuuki Cup:

  • Economisch voordelig: binnen 8-12 maanden heb je de cup terugverdiend in vergelijking met de uitgaven aan tampons of maandverband.
  • Totaal comfort tijdens het dragen.
  • De Yuuki Cup is gemaakt van medisch siliconen van de hoogste kwaliteit en bevat geen kleurstoffen en phtalaten.
  • Lang leven.
  • Milieuvriendelijk: een vrouw gebruikt tijdens haar leven duizenden tampons en maandverband. Dat is ongeveer 600 kg aan niet-recyclebaar afval.
  • Europees product van een specialist in het maken van medische producten.
  • Technische oplossingen die je alleen bij Yuuki vindt: alleen de Yuuki Cup heeft een ring in de cup die ervoor zorgt dat bij het verwijderen de inhoud niet gemorst wordt. Verder is de verpakking heel origineel, het is een bekertje met deksel, die ervoor zorgt dat de cup niet vervormt tijdens het vervoeren of opbergen. Bovendien dient het bekertje ook als sterilisatiemiddel in de magnetron.
 

Het kan gebeuren dat de cup verkleurt met de tijd en dat hij niet meer helemaal doorzichtig is. Dit proces is compleet natuurlijk en is enkel een visuele verandering. De kwaliteit van de cup verandert er niet door.

 

Gebruiksaanwijzing sterilisatiebeker:
gebruiksaanwijzing sterilisatiebeker

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Meer reviews
 
 
 
 
 
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan persoonlijke gegevens op zoals omschreven in onze privacyverklaring