Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu

Dingen waar je geen last meer van hebt wanneer je een menstruatiecup gebruikt


We kijken er altijd weer tegenop.

DIE tijd van de maand. Als het bloed weer stroomt. Als we ons zwak voelen, chagrijnig zijn, alleen maar chocolade willen eten en het liefst een paar dagen in bed blijven liggen met de gordijnen dicht en de deken over ons hoofd, tot het VOORBIJ is! 

Nee, het is geen pretje.
En zeker niet als je tampons of maandverband gebruikt. Want je hoeft maar even niet op te letten en BAM, de rode duiveltjes staan voor de deur. Of zijn de deur al door! En je hebt niks in huis! Die dingen zijn zo snel op, en je denkt er pas weer aan als de maand weer om is. Paniek in de tent, snel naar de winkel om zo'n pakje maandverband of tampons te halen. En de hele buurt weet meteen waar JIJ last van hebt...

Die strakke broek aan tijdens je menstruatie?
Nee dank je, je ziet de verbandjes er zo doorheen, dat gaat hem niet worden tijdens je periode! En als het net mooi weer is, naar het strand of het zwembad? Dat wordt al helemaal niks! Ze zien je al aankomen, met je tampontouwtje tussen je benen!
En wat dacht je van de sportschool! Bij grote bewegingen komt er ineens zo'n gulp bloed naar buiten, dat je vervolgens geen stap meer durft te verzetten, omdat je bang bent dat je doorlekt!

Wat een drama, ongesteld zijn!
Maar gelukkig is er een manier om het wat draaglijker te maken. Het is een fantastische uitvinding, die al best een tijd bestaat, maar waar nog weinig mensen van hebben gehoord: de menstruatiecup!
Je hoeft nooit meer bang te zijn dat je zonder tampons of maandverband zit. De menstruatiecup is herbruikbaar, je spoelt hem om, wast hem, en je brengt hem meteen weer in! 
Een strakke broek? Of een kort rokje? Geen probleem, de menstruatiecup zie je niet zitten, je kunt alles dragen wat je wilt!
Zwemmen of naar de sauna? Ook dat gaat gewoon met een cup. Geen touwtjes die uitsteken, Geen met water volgezogen tampons, maar een afgesloten barrière die geurtjes en bloed binnen houden.

Wauw, wat een opluchting. Kunnen we tenminste gewoon een beetje normaal doorleven, ook tijdens onze meest gevreesde periode van de maand!

Alleen die chocolade, die houden we erin. Goed excuus...


 

          Reacties (0)

Reacties (0)

Geen reacties gevonden.

Meer reacties
 
 
 
 
 
Deze website gebruikt cookies. Hierbij worden persoonlijke gegevens opgeslagen zoals omschreven in onze privacyverklaring. Wij zullen nooit misbruik maken van je gegevens!