Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
Merula Cup XL Fox
Reviews | Review toevoegen

Grote versie van de Merula Cup met een inhoud van 50 ml in vrolijk oranje.

Standaard levertijd

1-2 werkdagen

€ 29,95
€ 28,95
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

De Merula Cup is een cup met een gemiddelde flexibiliteit en daardoor geschikt voor de meeste vrouwen. De rand is even flexibel als de cup zelf, wat minder irritatie geeft bij het inbrengen en uithalen van de cup. En misschien nog wel het mooiste: dit is één van de weinige cups die ook perfect werkt als ze niet volledig is uitgeklapt. Als de rand goed zit, doet deze cup haar werk.

De Merula Cup XL heeft misschien wel de grootste capaciteit om bloed op te vangen ter wereld. De Merula XL kan wel 50ml opvangen - dat is 2,5x de capaciteit van de grootste tampons! Elk uur je tampon, maandverband of cup verwisselen is dus verleden tijd, zelfs bij een extreem zware menstruatie. 

De Merula Cup XL is gemaakt voor vrouwen met een gemiddelde tot hoge baarmoeder, bekkenbodemspieren in elke conditie en speciaal voor zeer hevig bloedverlies. Let op: deze cup heeft echt een serieus formaat, groter dan de Large-versie van alle andere cups. Toch is hij niet hoger dan de Small-versie van de meeste andere cups. De extra capaciteit zit vooral in de omtrek, waardoor de cup gewoon geschikt is voor vrouwen met een gemiddelde vagina-diepte. Maar... het is géén cup voor beginners, jonge vrouwen of vrouwen met een smalle vagina!

Voordelen van de Merula Cup XL:

  • Innovatief rond design met een grote capaciteit
  • Geschikt voor vrouwen met een gemiddelde tot hoge baarmoedermond
  • Gemaakt van 100% medisch siliconen
  • Wordt geleverd met een katoenen bewaarzakje
De Merula Cup wordt gemaakt van 100% medisch siliconen en geproduceerd in Duitsland. De cup kan zelfs gedragen worden als hij niet helemaal is uitgeklapt (je voelt dan een 'deukje'), zolang de rand maar helemaal geopend is. 
 

Maatadvies van de fabrikant:
Deze cup heeft de maat XL, geschikt voor een zware menstruatie. Het maakt het niet uit of je baarmoedermond hoog of gemiddeld zit (>5 cm). Doordat het laddertje lang is en je deze in kunt korten, kun je hem altijd aanpassen aan de lengte van jouw vagina. 
Voor het kiezen van de juiste cup, zie onze keuzepagina.


Product gegevens:
Bestaat uit medisch gecertificeerd siliconen
Diameter van de rand (buitenkant): 46 mm
Diameter van de buik (buitenkant): 46 mm
Totale lengte inclusief het hele laddertje: 72 mm | vanaf de 2e sport: 61 mm | zonder laddertje (alleen de cup): 50 mm.
Capaciteit tot de bovenrand: 50 ml

Review toevoegen

Dank je wel voor je review, deze zal binnen enkele dagen zichtbaar zijn op de website!

Geen reviews gevonden.

Meer reviews
 
 
 
 
 
Deze website gebruikt cookies. Hierbij worden persoonlijke gegevens opgeslagen zoals omschreven in onze privacyverklaring. Wij zullen nooit misbruik maken van je gegevens!