Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
Yuuki Cup Soft
Reviews | Review toevoegen

De Yuuki Cup Soft is een zachte, flexibele menstruatiecup. Standaard met bijgeleverde sterilisatiebeker!

€ 19,95
Prijs per stuk
Velden met een * zijn verplichte velden
Aantal: 
Bestellen

De Yuuki Cup Soft is één van onze meest zachte, flexibele cups en daardoor heel geschikt voor jonge vrouwen of vrouwen met een lage spierspanning. De cup heeft ook maatstreepjes met milliliterverdeling, zodat je bij kunt houden hoeveel bloed je verliest.

De Yuuki Cup heeft stevige gripringen aan de onderkant en op het steeltje, voor goede grip bij het verwijderen. De cup is zacht maar de gripringen zijn wel vrij stug; heb je een heel gevoelige vagina, kies dan liever voor de Lalicup die zachtere gripringen heeft.
 

De voordelen van de Yuuki Cup:

  • De Yuuki Cup is gemaakt van medisch siliconen van de hoogste kwaliteit en bevat geen kleurstoffen en phtalaten.
  • Europees product (van een specialist in het maken van medische producten.
  • Uniek voor Yuuki Cup: de cup heeft een ring aan de binnenkant van de cup die ervoor zorgt dat bij het verwijderen de inhoud niet gemorst wordt.
  • Deze cup wordt geleverd inclusief bekertje met deksel, die ervoor zorgt dat de cup niet vervormt tijdens het vervoeren of opbergen. Het bekertje dient gelijk ook als sterilisatiebakje voor in de magnetron. Er zitten luchtgaatjes in de deksel, zodat de cup wel de nodige ventilatie kan krijgen. 

 
Maat-aanbeveling van fabrikant:
- Maat 1 is voor vrouwen jonger dan 28 jaar, die niet vaginaal bevallen zijn.
- Maat 2 is voor vrouwen ouder dan 28 jaar en/of voor vrouwen die wel vaginaal bevallen zijn.

Voor de keuze van de juiste maat en cup, zie onze keuzepagina


Handig om te weten:
De Yuuki Cup is verkrijgbaar in twee soorten: de Classic en de Soft Cup. De Classic Cup is onze meest stevige, zelfs vrij stugge cup. Dit is heel geschikt voor vrouwen met sterke bekkenbodemspieren bij wie andere cups niet goed uitklappen. Je voelt de cup door de stugheid wel makkelijker zitten en hij kan ook wat lastiger te vouwen zijn. Deze Soft Cup heeft hetzelfde design als de Classic Cup. Hij is alleen een stuk zachter. Dat zal voor meer vrouwen comfortabeler dragen, ook wanneer de bekkenbodemspieren wat minder sterk zijn.

Het kan gebeuren dat de cup verkleurt met de tijd en dat hij niet meer helemaal doorzichtig is. Dit proces is compleet natuurlijk en is enkel een visuele verandering. De kwaliteit van de cup verandert er niet door.
 

Gebruiksaanwijzing sterilisatiebeker:
gebruiksaanwijzing sterilisatiebeker

Review toevoegen

Dank je wel voor je review, deze zal binnen enkele dagen zichtbaar zijn op de website!

Geen reviews gevonden.

Meer reviews
 
 
 
 
 
Deze website gebruikt cookies. Hierbij worden persoonlijke gegevens opgeslagen zoals omschreven in onze privacyverklaring. Wij zullen nooit misbruik maken van je gegevens!